Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Kovács Vivien
26, Vindornyaszőlős

– Nagykanizsán érettségiztem, azonban most Hévízen dolgozom egy exkluzív cipőboltban, imádom a munkám, ami már szinte a hobbim is – mondta Vivien. – Imádom a motorokat, így a sebességet, a labdarúgást és a fotózásokat. A szépségversenyek világa sem áll tőlem távol, először tíz éve a zalai megyehatárhoz közeli somogyi Gyékényes szépe lehettem. Tavaly a Miss Alpok Adria zalai fordulójában a negyedik lettem, s legnagyobb örömömre a közönségdíjat is elnyertem. Ugyanabban az évben a Miss Garden Szépe királynőjévé koronáztak. A Tündérszépek 2020 országos verseny szintén új kihívást jelent, azért jelentkeztem, mert úgy gondoltam nem veszíthetek azzal, ha próbára teszem magam.

Vivien 158 cm magas, csillagjegye a Nyilas. Kedvencei a spagetti és az almalé. Legszívesebben Pascal Letoublon zenéjét hallagatja, parfümből pedig az Avon termékeit használja.

Tündérszépek – 2020