Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Nemesné Onofer Dóra
28, Eger

– Az Eszterházy Károly Egyetemen végeztem idegenforgalmi szakmenedzser és szociálpedagógia szakon, és jelenleg itt is dolgozom, mint ügyintéző. Hirtelen felindulásból jelentkeztem a versenyre, amikor az interneten találkoztam a felhívással. Úgy gondolom, sose késő belefogni valami újba. Szabadidőmben szívesen alkotok, olvasok. Érdekel a divat világa és a pszichológia is. És végül, de nem utolsósorban: szeretem a jó borokat!

Dóra kedvenc étele a sörben sült csülök, itala a fuzetea, kedvenc parfümje a Michalsky, és legszívesebben Billie Eilish Bad Guy című számát hallgatja. Magassága 170 cm és a Vízöntő jegyében született.

Tündérszépek – 2020