Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, mely a regionális fordulóval kezdődött. Ide maximum ötvenen juthattak be a szakmai zsűri döntése nyomán. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. Április 29. 10:00 és május 30. 23:59 között a szavazók minden vármegyében egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerhetnek. A játék részleteit itt találja.

Nagy Vanessza Noémi
19, Szolnok

Nagy Vanessza Noémi vagyok, 19 éves. Tanulmányaimat a Csanádi Árpád Sportgimnáziumban végeztem, jelenleg személyi asszisztensként dolgozom. Első sorban azért jelentkeztem a versenyre, mert szeretnék fejlődni és megvalósítani céljaimat. Úgy érzem, a mai világban szükség lenne a női társadalom összekovácsolására. Királynőként fontos lenne számomra, hogy pozitív értékeket közvetítsek, valamint rávilágítsak a természetesség fontosságára. 14 évesen Budapestre költöztem a sport karrierem érdekében. Magyar bajnok sprinternek és többszörös válogatott atlétának tudhattam magam. Jelenleg is szerves részét képezi mindennapjaimnak a sport. Kisebb korom óta részt veszek fotózásokon, amiket nagy kedvvel és odaadással végzek. Remélem, lesz szerencsém új embereket megismerni, és tapasztalattal, élménnyel gazdagodni. És persze egy koronával is.

Vanessza 171 centiméter magas, csillagjegye kos. Kedvenc étele anyukája töltött káposztája, kedvenc ital az epres limonádé. Kedvenc dala a Cant fight the moonlight, kedvenc parfümje pedig a Guess Seductive Noir.

 

Tündérszépek – 2022